Nu håller vi tummarna för att den håller

Det visade sig att det var i värmeväxlaren i båten som problemet med motorn var. Det hade gått hål på ett par ställen. Så mycket hål att det inte var ett dugg konstigt att temperaturlarmet gick. All kylvätska hade ju runnit ut.

Nu blev ju det lite av en utmaning för inte kunde väl det vara det som skulle snuva oss på våra hösthelgsseglingar? Idag fick vi tillbaka den, svetsad och lagad. Inte ser det vackert ut men det lär ska hålla och utseendet ska visst inte spela någon roll. När den är monterad får vi se om den gör det. Jag håller tummarna.

20120918-230307.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s