I love musicals med Peter Jöback

Vi hade nästan lite vadslagning om vilken låt som skulle inleda andra akten men eftersom vi alla trodde samma hade ändå ingen vunnit (eller förlorat för den delen). Självklart var det paradnumret ur Phantom of the Opera. Har man bjudit in sin motspelerska (Katy Treharne) från West End så har man och vill man kicka igång publiken så var det det självklara valet. Ståpälsen har inte riktigt lagt sig på mig än…

Premiären av Peter Jöbacks I love Musicals var allt vad jag hade hoppats på och lite till. Peter när han är som bäst liksom. Jag grät och jag skrattade om vartannat och önskar att konserten hade varit längre än den var. Dessutom fick jag upp ögonen för framförallt Ma-Anne Dionisio som även hon var gästartist. Henne vill jag nog höra mer av. Vilken röst!!! Men även Michael McCarthy var suverän. Tre extranummer blev det även om han McCarthy försökte knycka ”guldet blev till sand” tidigt i föreställningen. Som tur var utan att lyckas.

Jag somnar med en sång på läpparna idag.

20121020-002522.jpg

20121020-002540.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s