Nyfiken i en strut

När jag började med bloggen var jag rätt klar över att jag skulle skriva mest för min egen skull och då lite för att faktisk kunna gå tillbaka och komma ihåg igen. Det har handlat om hjärtoperationer, valpköp och självklart sommartid även mycket båtliv. Lite tankvärda ord har det blivt, en del fotografier och annat smått och gott. Som en pyttipanna nästan.

Nu har jag förstått att ni är några stycken som följer min blogg och eftersom ni vet en del om mig tänkte jag nu att jag skulle få veta lite mer om er. Det verkar liksom lite mer rättvist 🙂 Därför blir jag glad om du vill klicka i nedan formulär där det stämmer in på dig.

Jag är jättenyfiken ju…. Det här är rikigt spännande…

Och du, lämna gärna en kommentar om du vill.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s