Inga hål i båten längre

Det har länge varit två rätt stora hål i fören på båten. Det är inga problem med det så länge båten står på land men nu närmar sig sjösättning och då blir det lite mer kritiskt. Men – nu är röret på plats och plastningen påbörjade. Det blir nog ordning på detta också så småningom…

Desktop2

In i hålet ska sedan en bogpropeller monteras och jag ser fram emot att inte behöva använda den mer än för skojs skull i sommar. Kul ska det bli att få lära sig lite nytt. Bogpropelleri kombination med en ny motor som också gör att båten beter sig på ett nytt sätt kan bli lite spännande. Spännande bra såklart!

Nu längtar jag efter sjösätting och första helgen ute!

Annonser

En reaktion till “Inga hål i båten längre

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s