Vi pratar HAGEL

Det hade talats om åska och kraftigt regn och vi väntade och väntade. Visst – det kom en skur vid lunchtid som var tillräckligt kraftig för att jag skulle bli rejält blöt om fötterna men vad hade jag räknat med? Jag hade ju inte valt gummistövlar idag. Idag var det istället sandaler…

Vid tretiden hördes det först mullret. Ganska snart efter kom också de första regndropparna som sedan rätt omgående blev till hagel. Hagel i vanlig storlek först men som så sakteliga blev större och större.

Photo 2013-08-13 15 06 00

20130813-165617.jpg
Vi skriver den 13 augusti idag… Sommaren verkar ha försvunnit rätt snabbt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s