Det tar en timma att gå 1,5 km

Om man väljer att gå Dyröleden på sydsidan från Sydhamnen till Nordhamnen är det en och en halv kilometer. Den sträckan tar lite mer än en timme att gå och det är lika mycket uppför som nerför. Där det behövs har man byggt räcken och trappor för att underlätta och det kan man verkligen säga är tur.

20130914-230803.jpg

20130914-230856.jpg
I sommarvärme och med siktet inställt på ett bad när vi kom tillbaka till båten gick vi och gick och gick. Häftigaste delen är nog Dyröravinen och jag kan inte låta bli att imponeras av det arbete som lagts ner. Jag säger bara trappan i ravinen…

20130914-231650.jpg
Fint är det och nästa gång får vi se till att ha Sintra med också. Hon hade älskat att springa där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s