Bilderna från Sachsenhausen och Ravensbrück

Jag drar mig lite för det. Drar mig för att gå igenom alla de bilder jag tog i Tyskland i helgen. Bilderna från Sachsenhausen, Museum des Terrors och Ravensbrück. Vet att jag, när jag går igenom dem, kommer att känna samma saker som jag gjorde när vi var där och vet att det återigen kommer att vara jobbigt.

Ungefär 500 bilder handlar det om och även om det i slutändan kommer att landa på kanske 50-60 bilder ska alla tittas på och bedömas utifrån ett fotoperpektiv. Hanteras. Dåliga bilder kommer slängas och bilder där det finns flera liknande kommer genomgå en elimineringsprocess. En bild i taget.

Jag drar mig lite för det.

Photo 2014-01-28 16 17 02

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s