Aningen snopet men på det hela rätt bra

Det blev inga valpar den här gången. Trots att Sintra visade alla tecken på en dräktighet har det någon gång under de 63 dagarna slutat vara så. Snopet – javisst men så är det bara. Det får bli ett nytt försök vid nästa löp.

Utan att jag visste om det åkte därför maken och yngsta dottern och hämtade henne och plötsligt var hon bara hemma. Glad, sprallig och busig. Av den förnäma drottningmodern (som hon betedde sig som efter parningen) fanns inga tendenser kvar. Nu var hon ”som vanligt igen”.

Kanske lite busigare än vanligt för när jag kom hem efter att ha varit iväg en sväng hade hon rumsterat om ordentligt i soffan – eller – var det verkligen hon? För visst ser hon väldigt oskyldig ut 🙂 Ända ut i den blåa bollen….

10455371_10152025131636116_5430383841807545784_n

 

En reaktion till “Aningen snopet men på det hela rätt bra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s