2014 i sammanfattning (del 2 av 4)

Eventuella valpar och yngsta dotterns student var i fokus under förra årets andra kvartal. Det och massor av fotografering.

April: Sintra parades och vi höll tummarna för att det skulle bli valpar. Tyvärr blev det sedan inte så. Däremot fick vi en fantastisk påskhelg på havet (ute med båten). Det var värd nästan precis hur mycket som helst.

Maj: Massor med helger ute med båten så klart men allra störst under månaden var ändå yngsta dotterns studentbal.

Juni: Det säger sig nästan självt att om det är studentbal i maj så kommer själva studentdagen också. Tidigt i juni tog yngsta dottern studenten och det firades som sig bör. Sintras parning borde nu också har resulterat i valpar men tyvärr blev det inget av det. Snacka om att hon lurade oss. Vi fick även förmånen att uppleva ett vackert Skåne under midsommarhelgen. Medan Stockholmsområdet hade rekordkyla njöt vi av sol och sommarvärme.

Inser när jag ställer samman detta att jag får klura lite kring avvägningen text kontra bild. Det får bli en utmaning för 2015.

2 reaktioner till “2014 i sammanfattning (del 2 av 4)

  1. Hade du tänkt fler bilder, mindre text eller vad? Jag tycker du har en härlig balans, jag gillar framför allt att man skriver mycket. Inser att jag mot slutet i förra årets utmaning hade enbart bilder…. jag tycker om när det finns lite grann av en historia kopplad till bilderna.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s