Hipp hipp hurra!

Idag fyller min guddotter 3 år och nu är hon en stor tjej. När jag ringde och sjöng för henne började hon gapskratta och det har hon inte gjort tidigare. Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det. Hon blev nog så glad så att hon började skratta. Ja – så var det nog 🙂

Tyvärr kan jag inte vara med och fira henne idag men i söndags hälsade vi på och då fick hon sin present. Självklart blev det en prinsessklänning till prinsessan! Längtar efter henne och hennes familj men vi ses ju snart igen.

Kram och grattis tjejen, från faster Isa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s