Fantastiskt vackra Bohuslän

Påskhelgen 2011 låg sent och vi var ute med båten hela helgen. Någonstans kändes det som att det var en ”once-in-a-lifetime”-happening. Det är ju ändå rätt mycket som måste klaffa och vädret är till stor del avgörande.

Men det blev lika bra i år!

Redan tidigt i veckan började väderprognosen se lovande ut så vi bunkrade båten med hundar, ungdomar, mat och dryck. Lite mössor, vantar och varma jackor packade vi också med, bara för att vara på den säkra sidan och det visade sig vara klokt. När vi lade loss på långfredagen var det grått och kallt och jag funderade lite över hur knäppa på en skala vi egentligen är… Som tur var klarnade det upp mer och mer ju närmare Mollösund vi kom och sedan bara det fortsatte att bli bättre och bättre.

Kameran har gått varm under påskhelgen och jag har nästan fått hålla igen lite på hur många bilder jag tar. Det finns så mycket som jag vill dokumentera och fånga på bild för att minnas. Samtidigt gäller det att vara med och inte glömma bort att njuta av nuet också.
Att gå igenom bilderna i efterhand ger en skön känsla. Att ha förmånen att kunna njuta av den bohuslänska skärgården innan ”rushen” drar igång är en ynnest. Kan inte låta bli att dela med mig av ett urval (ganska många faktiskt :-)) bilder. Vacker är det!

Detta bildspel kräver JavaScript.

En reaktion till “Fantastiskt vackra Bohuslän

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s