Jag – Trädgårdsexpert?

Du fick 19 rätt av 19 möjliga

Du kan MYCKET om blommor! Trädgårdsexpert!

Gjorde precis ett test på expressen.se. (http://www.expressen.se/levabo/1.1984500/kanner-du-igen-blomman)

Visst, jag kände igen blommorna – men från det är steget jättelångt till att vara trädgårdsexpert… Just nu tror jag att det dåliga vädret är ett verk av min trädgård. Den känner sig försummad och tycker inte att vi ska vara ute och segla hela helgen. Istället tycker den att vi ska ägna tid och omsorg åt den. Den kan ha rätt. Det behövs nog 🙂

En reaktion till “Jag – Trädgårdsexpert?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s