2014 i sammanfattning (del 1 av 4)

Flera bloggare som jag följer har skrivit en årskrönika. Det fick mig att börja titta tillbaka på året som gått för att se vad som hände. Det har varit ett relativt lugnt år men guldkornen finns där och mycket båt och hund. Just båten handlade det dock inte så mycket om under årets första tre månader.

Januari: Vi bemannade Welshmontern på My Dog och hoppas att vi lyckas sälja in rasen som vi själva kommit att älska. Det var faktiskt just på My Dog (2011) som vi bestämde oss för att vår hund skulle vara en Welsh Springer Spaniel. För att hjälpa yngsta dottern med hennes gymnasiearbete bilade vi till Berlin över en helg och besökte två koncentrationsläger, Sachsenhausen och Ravensbrück. En hemskt värdefull resa på många sätt.

Februari: Båtmässan så klart, även om jag denna gång var lite besviken. Vad hade hänt med alla segelbåtar liksom? Februari var annars en rätt grå månad men med många och långa hundpromenader i skogarna med andra Welshägare och deras hundar. Tänk att jag skulle bli en skogsmulle!? Det hade jag aldrig kunnat tro.

Mars: Båtjobbarmånaden med stort B och starten gick tidigt. Så tidigt att vi sedan kunde sjösätta rekordtidigt. Hade det inte varit för en högtidsdag i familjen hade nog premiärhelgen ute med båten varit sista helgen i mars redan. Jag vet – vi är lite knäppa, men det bjuder vi på.

Ok då. Hund i två av tre månader och båt i två av tre månader. Nästa full pott alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s