En ganska tråkig mässa faktiskt

Får man tycka att årets båtmässa var lite tråkig? Jo, det får man nog.

Alldeles för få segelbåtar och även om den nya Bavarian var fin så var det inget direkt som lockade. Ja – jag skrev att Bavarian var fin 🙂 Riktigt trevlig till och med. Till skillnad från den nya Jeanneaun som inte föll mig i smaken alls. Tur att det finns olika smaker och vår egen Jeanneau gillar jag ju och det är väl huvudsaken.

Det som jag tyckte var mest intressant var nog ändå Astrakan. Astrakan är en segel…eh…vagn…lådbil och har seglats genom Nevadaöknen i USA. blandat

Veteran- och träbåtsutställnigen var också bra och där luktar det så gott och man blir så fascinerad över båtbyggandet i sig. Riktiga konstverk var båtarna där. Både de som höll på att byggas men även de riktigt gamla renoverade träbåtarna.blandat1Nej, något större intryck gjorde inte årets båtmässa men det var ändå kul att ha varit där. Dessutom var det ju billigare att köpa mattan till tvättstugan med mässpris än via nätet. Och då har vi räknat in både diesel och inträdet också 🙂

 

En reaktion till “En ganska tråkig mässa faktiskt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s