Strömstad och varmt som i en säck…

Vi lämnade Ramsö i vad som bara kan beskrivas som en ännu varmare dag än dem förra. När ska det vända liksom? För vända kommer det även om jag i smyg håller alla tummar och tår för den globala uppvärmningen. Åtminstone sommartid.

20140726-001918-1158025.jpg
Det blev Strömstad den här gången. Dels skulle en kompis mönstra på men sedan behövde vi tvätta och bunkra en del också. Det där med att tvätta föll bort helt. Vem vill göra det istället för att bada och dricka iskall bubbel? Inte jag i alla fall.

Fint besök fick vi också. Fitterbittan kom förbi tillsammans med en av sina portisar. Hon gick all-in och mutade Sintra med glass. Sintra lär leta efter henne i varje hamn hädanefter. Portisen blev nog lite kär, han också, och fjäskade järnet för henne. Både jag och maken såg dock noga till att hon blev kvar hos oss när besökarna lämnade oss igen.

Bunkringen – ja den var en svettig historia för sig. Fem kassar blev det och i och med att vi ligger i Kebal-viken blev det gummibåtsfärd men alla kassarna skulle FRÅN affären TILL kungstrappan och jag hade nog händerna nere vid knäna när jag kom dit. Efter att även ha hämtat upp kompisen som kom med tåg blev det bad, mera bad och ännu lite mer bad innan vi grillade och sedan avslutade kvällen med mojitos på uteserveringen på hotellet intill.

20140726-003227-1947612.jpg

20140726-003227-1947104.jpg
Ett tips förresten – håll er så långt från var fitterbittan befinner sig. Hon har inte tumme med vädergudarna. Det räckte att hon satte sig i vår båt så mullrade åskan….

3 reaktioner till “Strömstad och varmt som i en säck…

  1. Jag vet, det är knappt man tror att det är sant det här vädret. Idag lite mulet här på ostsidan av Skåne och enligt alla våra väderappar på alla telefoner ska det bli någon åskskur framåt 9-tiden. Än så länge lugnt dock.
    Bästa sommaren på evigheter!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s