…och vad f*n ska man ha på sig då?

September, denna underbara månad. Men – är det höst nu eller kan man fortfarande säga sommar i och med att det dagtid nästan är 20 sköna grader?

Klädmässigt är det uppenbarligen en förvirringens månad och vi alla klär oss olika.

Som idag…. Jag kom i tunn blus, vita byxor och hade sandaler på fötterna. Kollegan som parkerade bredvid mig och som jag hade sällskap med in på jobbet körde istället boots, svarta långbyxor och skinnjacka. Fattades nästan bara mössa och vantar 🙂

…och jag ser det överallt. De med shorts bredvid de i täckjacka. Flipflops på någon och stövlar på en annan. Det är som om vi har olika personliga klimatzoner. Jag tänker dock hålla kvar den där somriga klimatzonen en stund till.

Tror jag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s