Nästan två månader ju

Jag funderade lite över om vi i år inte hade slagit någon form av rekord i antal nätter i båten. Vi hade ju en fantastisk försäsong som började med påskhelgen, en helt underbar semester och som avslutning många härlig helger under eftersäsong. Om jag har räknat rätt har vi tillbringat 56 nätter i båten.

56 nätter fördelat på 16 under försäsong, 28 under semestern och 12 efter semestern. Det ÄR ett rekord och jag misstänker att det blir svårt att slå… I genomsnitt har vi alltså bott i båten åtta nätter i månaden, eller två nätter i veckan. Jag bara säger!

56 nätter är ju nästan två månader… 🙂 … och så finns det de som säger att det inte är någon mening med att ha båt i Sverige. Jag säger emot – kraftfullt. Allt blir vad man själv gör det till.

En reaktion till “Nästan två månader ju

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s