2014 i sammanfattning (del 3 av 4)

Sommar – sol – segling och massor med roliga människor och händelser. Vilken fantastisk sommar det var. Lång var den också.

Juli: Semester och segling så klart. Danmark och Bohuslän hann vi med och vem kommer inte för alltid att minnas sommaren 2014. Då, när det var 25 grader i havet och shortsväder varenda dag. Sedan träffade jag ju Fitterbittan också och hade ett par fantastiska dagar i Bovallstrand med henne och hela hennes entourage. Himlans roligt att lära känna nya människor och det tack vare den här bloggen.

Augusti: Fortsatt mycket båttid så klart. Både med egen båt och på andra. Tjörn Runt fick jag uppleva från första parkett, Sponsorbåten, och då med kameran i handen i förhoppning att några av bilden ska kunna användas av Stenungsunds Segelsällskap. Under Tjörn Triathlon var vi istället kost- & logibåt åt deltagande lillebror och givetvis var kameran med även då.

September: Lite sjöräddningsdramatik och en fantastisk sensommarkväll på Gullholmen följt av bröllop. Sedan ännu fler båthelger. Det gällde ju att passa på när vädret var rätt. Summerade årets båtsäsong till nästan två månader och insåg att vi verkligen utnyttjar båt och tid på ett för oss riktigt fenomenalt sätt.

Tänk att det fortfarande känns som om det var alldeles nyss det var sommar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s