2014 i sammanfattning (sista delen)

Dags för en summering av förra årets sista månader. De gick fort. Nästan lite för fort faktiskt…

Oktober: Besök hos äldsta dottern och efterföljande hemresa som mer var av karaktären ”nu hälsar vi på alla släktingar på vägen”. Köket fick nya tapeter och efter mycket vånda om jag skulle göra det själv blev jag riktigt nöjd. Så nöjd att jag även tapetserade vårt sovrum några helger senare.

November: Många och långa promenader i skogen och det utan vare sig täckjacka, mössa eller vantar. Den varma hösten höll i sig lääänge. Ett besök hos syster yster i England och ett försenat flyg hem. Det var verkligen en månad som bara försvann känns det som. Troligen beror det på att jag även låg sjuk en hel vecka…

December: Jag hostade vidare, efter att ha hostat sedan mitten av september, och Sintra parades igen. Sedan anföll julhelgerna och även om det var lugnt i år var det mycket som skulle fixas och donas med. Dagarna gick i ett flygande fläng och på något sätt lyckades vi ändå samla hela familjen vid samma bord några kvällar. Det börjar bli lite svårt att synka allas agendor nuförtiden så det blir väldigt värdefullt när det händer.

Och bara sådär var så 2014 slut. Yngsta dotterns student med allt vad det innebär vad nog det som ändå toppade året. Övriga månader var lite mer lugna. Nu ligger ett spännande 2015 framför oss och vi håller alla tummar, tassar och tår att det faktiskt blir valpar i februari.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s