Får man vara lite stolt?

Redan i augusti köpte jag tapeterna men det har liksom inte blivit av att de kommit upp. I veckan blev det dags. Så mycket dags att jag började ge mig på tapeten som satt där. Med katastrofalt resultat. Tapeten var spaltbar. Den släppte fint men…. Efteråt såg väggen ut som en lurvig yllefilt…

Så in i bomben åt häcklefjäll…

Prislappen som målarfirman gav var ett skämt. Ett vill-inte-egentligen-ha-jobbet-pris. Nä, det fick bli till att försöka själv.

Vi kan väl säga så här – det här med renoveringstapet. Vilken grej! Jag börjar redan fundera på om jag kanske behöver tapetsera om i ett rum till. Väggarna blev helt släta och det var bara att tapetsera.

Och tapeten – vi snackar förändring. Från vitt till mönstrat.

IMG_0304.JPG
Och självklart var jag tvungen att öppna en ny rulle när det bara var en våd kvar. Varför är jag förvånad liksom?

IMG_0305.JPG
Om jag blev nöjd? Jo men absolut. Dessutom känner jag mig duktig. Mönsterpassning! Jag säger bara det. Mönsterpassning!

IMG_0313.JPG
…och det blev fint utan att vi behövde betala ett rövarpris.

Känner jag mig själv rätt blir det nya tapeter i något annat rum snart…

2 reaktioner till “Får man vara lite stolt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s