Det är så inte jag

Eller är det kanske det nya jag?

Till min egen förvåning har jag ännu en gång hittat en tapet som jag gillar. Den är till och med redan införskaffad och väntar på att jag ska sätta upp den. Precis som sist har jag valt en stormönstrad tapet och denna gång även mörk. Det är så långt från det ljusa och omönstrade som jag brukar välja.

Den till vänster hamnade i köket och den till höger kommer att sättas upp som fondvägg i vårt sovrum. Troligen redan i helgen.

Desktop4

Vad har hänt med mig och vilken tolkning kan man göra av det?

Oavsett så är det kul med lite förändring. Den här gången med 25% rabatt dessutom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s