Och tiden bara rusar…

Vad jag gör med den har jag dock ingen aning om. En ynka bok har jag läst under ledigheterna hittills och inte mycket till mellandagsshopping har jag lyckats med heller.

En annandagsmiddag med kalkon har ändå hunnits med.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/ed2/8798633/files/2014/12/img_9235.jpg
Och några spelkvällar…

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/ed2/8798633/files/2014/12/img_9239.jpg
En promenad har jag också fått till, trots hälsporre.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/ed2/8798633/files/2014/12/img_9228.jpg
Men mer då? Och då räknar jag inte in dammsugningen, tvätten, matlagningen och diskmaskinstömningen.

Det känns lite som att jag vill sakta ner tiden lite. Pausa mer. Hinna annat. Men redan där spricker det lite. Hinna mer är ju inte att ta det lugnare, det är att göra ännu mer ju.

Njut av livet – det går inte i repris! SÅ vill jag leva… Bara jag orkar ta tag i det. Det får nog bli min nyårsutmaning. Någon mer som hänger på?

4 reaktioner till “Och tiden bara rusar…

 1. Jag har precis gjort klart min 2015-journal – och en till Minior. Nu har jag väntat färdigt, nu är det dags att GÖRA.

  Vän av ordning skulle kunna protestera att gör är det enda jag gör, hela tiden. Men jag har en handfull drömmar jag inte tänker vänta på längre, utan leva. De ska in i boken. Sättas på pränt, uttalas högt (de flesta, några kniper jag lite på) och BLI. De ska levas. Ren NLP helt enkelt; dream, believe, achieve, repeat. Jag funderar på om jag skulle scrappa ihop en till journal och lotta ut på bloggen, bara för att det är roligt och lite PIF på det typ.

  Paus ingår. Men mest av allt ingår MEDVETET. No more åka med och bara se saker hända. Nu är rodret mitt, tacksåmycket, nu är det JAG som styr mitt liv. Nu ska jag bara skriva ihop kartan och bestämma vart jag ska.

  Gilla

  1. Kloka ord! Av olika anledningar har jag inte riktigt haft makten att själv styra över min val det senaste året men jag har utan att tveka valt att prioritera lite annorlunda. Ibland kommer andras behov före. Det jag har lärt mig under året är att jag ändå måste vara den viktigaste personen i mitt liv, annars blir det inget bra. Successivt ser jag nu att jag kommer att kunna ta tillbaka kontrollen och nog finns det en och annan dröm eller mål jag vill nå.

   Högst på önskelistan står nu att Sintra faktiskt är dräktig så jag börjar där.

   God fortsättning på det nya året!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s