Så nödvändigt

Jag har av ”din” fått en Wake up light. Alltså en väckarklocka som är en lampa som gradvis (under 30 min) tänds mer och mer för att slutligen börja kvittra. Ljudet kan jag välja själv och fågelkvitter känns lite lagom som morgonljud. Inga fler skrällande larmsignaler för mig.

Nu kommer jag att vara en mycket gladare människa hela dagen – dvs även när jag vaknar.

Puss på dig ”din” och tack. Jag älskar dig!

Nu ska jag iväg och träna. Tommy kör ett medelpass och jag misstänker starkt att han letat fram kul musik.

En reaktion till “Så nödvändigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s