Mår gott ända in i själen

Laddade bakmaskinen igår och det innebar att jag imorse vaknade till doften av nybakat bröd. Det i kombination med min Wake-up-light gjorde att det faktiskt var aningens lättare att ta sig upp ur sängen imorse.

Och vilken morgon sen?! Duktigt kallt! Termometern stod på -15 och hann krypa ner ytterligare en grad innan jag åkte hemifrån. På väg till jobbet möttes jag av en fantastisk syn. Över Hakefjorden låg dimman tät och Tjörn syntes inte. Runt om var det alldeles blå himmel och upp ur dimman sträckte sig Tjörnbrons pelare. Det såg nästan magiskt ut. Sen fick jag, från jobbet, se dimman lätta i takt med att solens strålar spred sig. Man mår gott ända in i själen av det och hela jag ler!

På lunchen tog jag och en kollega en promenad till torget. Egentligen skulle både hon och jag sticka iväg för att handla något snabbt men vi fattade definitivt rätt beslut. -8 grader och en underbar vinterpromenad längs Hakefjorden gav definitivt batterierna en rejäl laddning. Lite träning ikväll så är de nog fulladdade ett tag.

Det gäller att ta vara på alla vackra ting i vardagen, oavsett hur små de är. Tillsammans leder de till att vi mår bra – ända in i själen!

En reaktion till “Mår gott ända in i själen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s