Många koppar kaffe senare

Det blev operation för maken. Inte imorgon eller på torsdag, som var budet före ultraljudet, utan direkt och helt klart utan att passera gå. Väck skulle den, både gallan, gallstenarna och gallgångarna. 

Titthålsoperationen slutade i en lite mer omfattande operation men nu är den gjord och nu ska han väl inte ha mer ont av den i alla fall. Budskapet när jag pratade med honom var i alla fall att han mådde oförskämt bra. Tycker att vi går på det framåt också. 

Och som jag längtar efter det där dubbelkopplet… Och att lilla Gnista ska komma på att hon kan det där med att vara rumsren. Men det är klart – mest längtar jag efter att maken får komma hem igen. Frisk. Förhoppningsvis redan till helgen. 

2 reaktioner till “Många koppar kaffe senare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s