Vart tog oktober vägen? Och varför är det redan mitten av november?

Jag är med på att åren faktiskt går fortare nuförtiden men nu börjar jag fundera på om det är någon som aktivt tar bort månader också. Som oktober. Vad händer där? Jag minns att det var september, att vi utnyttjade helgerna väl med både båtliv och bad men så plötsligt var det november och gråväder. Visst vet jag att båten kom upp på land och att vi täckte den och jag vet också att jag var i Österbybruk och hälsade på äldsta dottern men mer då? Jo, jag kom igång med träningen igen (på lite mer regelbunden basis) och vi började med söndagsmiddagar med familjen.

Nu plötsligt är det mitten av november och tiden fortsätter att rusa fram så vilken dag som helst nu är det väl julafton…

Går det att få tiden att liksom sakta in lite eller hänger det på mig? Hur gör jag i så fall?

Allt tips mottages tacksamt.

En reaktion till “Vart tog oktober vägen? Och varför är det redan mitten av november?

  1. Äeh, jag vet verkligen inte. Men du har rätt i att oktober bara försvann. Har aldrig varit med om det förut, den brukar ju vara ända in i evigheten med grått och gegg.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s