En tavla eller två

Trots att jag fotograferar en del har det inte blivit av att jag gjort några egna förstoringar – tills nu. Två stycken är beställda och borde komma när som helst. Jag börjar lite försiktigt med formatet 40 x 40 cm och svartvitt så får vi se om det slutar med att jag går all-in i hela huset sedan. Hoppas inte det.

I väntan på att bilderna ska komma och att jag får upp dem på väggen njuter jag av utsikten från jobbet om och om igen. Idag var det återigen en sån där makalöst vacker dag med en utsikt to-die-for. Kanske är det dags att ta med den riktiga kameran till jobbet igen.

IMG_9489

IMG_9487

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s