Det där med fina vänner

Det är tomt här hemma och även om jag försöker hålla mig sysselsatt kan man inte klippa gräset hur ofta som helst. Då är det bra med vänner som ser till att man kommer ut ur huset och hittar på saker.

Som i söndags. Då blev jag hämtad vid lunchtid och hamnade på Marstrand medan maken och hennes make meckade med instrument i vår båt istället. Båda fick vi göra något som skingrade tankar och saknaden en stund.

Visst blev jag påmind om att vi bara en vecka innan hade gått där med Sintra men det var ändå en fin dag. Det blir lätt så med fina vänner och fina miljöer. Fisksoppan som vi avslutade promenaden med satt som en smäck.

   
    
    
    
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s