Kvinnlig logik

Häng med nu: 

Jag skulle köpa ett par solglasögon idag. Hade sett att Synsam hade 25% rabatt och tänkte att jag nog behövde ett par Ray Ban (nostalgi för mig som sparade i åtta månader till pilotbågarna-jag har dem kvar- 1987). Hittade ett par som jag gillade men såg att de redan var sänkta i pris. Där rök rabatten men det var ändå ett bra pris tänkte jag. 

Plötsligt stod en expedit bredvid mig och bedyrade att jag passade vääääldigt bra i dem och att priset ju var ett rövarpris för visst gällde rabatten på dem även om de var nersatta. 

Ut från affären gick jag mycket nöjd – med två par Solglasögon, ett par Dolce Gabbana hade visst också slunkit med. Och riktigt nöjd eftersom jag bara hade betalat en tredjedel av ordinariepriset! DG-paret kostade mig bara 345 kr… Och båda tillsammans blev billigare än den budget jag hade tänkt mig. 


Fatta att jag känner mig nöjd över hur mycket pengar jag sparat 😃

2 reaktioner till “Kvinnlig logik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s