Det där med kläderna

Det är alltid svårt att packa inför fyra veckors semestersegling. Allt behöver finnas för alla möjliga situationer och väder. Man har liksom inte en susning om vilket väder det kommer att vara vecka två, tre eller fyra. För att inte tala om att om jag har svårt att bestämma mig för vad jag vill ha på mig imorgon, hur ska jag då ens ha en aning om vad jag kommer att vilja ha längre fram.

I år packade jag två Ikeakassar. När jag nästan var klar kom jag på att jag bara hade packat för finväder. Det var ju kalasväder redan när vi gav oss ut. Två par jeans och lite hoodies fick åka ner också. Och strumpor. Vill ju inte frysa om fötterna. Lite oskönt också att vara barfota i stövlarna när det regnar också.

Det har nu gått lite mer än halva tiden på semestern och hur står det då till på klädfronten? Räcker kläderna?

Tja, med tanke på att det varit bikiniväder hela tiden vi varit ute så är det mesta av kläderna oanvända. Det som gått är lite shorts och linnen… i den här takten har jag kläder så att det räcker en bra bit in i september – minst.

2 reaktioner till “Det där med kläderna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s