Jag fick en present

Maken presentade mig med en SUP (stand up paddle board). Äldsta dottern hade med sig den när vi var och hälsade på valparna i Lysekil i onsdags och igår när vi hade ankrat upp utanför Bovallstrand pumpade vi upp den. Ja, det var mest maken som pumpade.

Sup(!)er roligt är det och inte alls så svårt att hålla balansen som jag trodde. Klurigare är det att hålla kursen med den men jag lär mig för lite mer för varje gång.

Vi insåg att det skulle vara lite dumt att använda våra självuppblåsande flytvästar när man paddlar så vi fick komplettera med andra (vanliga). Skulle man ramla skulle ju flytvästen blåsa upp sig och sedan behöva byta patron.

Första svängen blev i badkläder. Andra också.

Sista gången för kvällen vågade jag mig på att ha vanliga kläder. Hade ju inga planer att ramla och började få in tekniken.

Imorse var det helt vindstilla och jag har har redan hunnit med två halvtimmespaddlingar. Idag blev det bikini. Idag hoppas jag även att maken ska våga testa. Gillar han det lika mycket som jag skulle vi ju kunna ha varsin och paddla tillsammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s