Stekpanna till gasspis

Nu behöver jag hjälp.

Vi ska ju har gasspis i vårt nya kök och vi kommer då att passa på att köpa nya stekpannor till den. Stekpannor som är avsedda för gasspis men där man även kan använda redskap som inte behöver vara av plast eller trä. Visst, vi har ett par i gjutjärn sedan tidigare men de är tunga så jag har spårat in lite på stekpannor med keramisk beläggning. Bland annat har jag hittat denna från OBH Nordica. Är den bra?

Skärmklipp

Eller vad ska jag titta på istället? Tänker mig att vi behöver en stor och en lite mindre…

3 reaktioner till “Stekpanna till gasspis

  1. Vi har stekpannor med keramisk beläggning. De är perfekta till exempelvis omelett och pannkakor. Där det viktigaste är att inte bränna det som lagas. Dessutom är stekpannorna en dröm att diska.
    MEN det är svårt att laga mat där färgen är viktig på slutresultatet. Det blir nästan aldrig bra med kött (då använder vi alltid gjutjärn) och när man steker i smör så börjar det aldrig ”fräsa” som det brukar. Det är helt tyst, och plötsligt är det svart. Kocken här hemma (Jonte) gillar de inte, då han vill höra när det är klart för stekning. Men som sagt bra i vissa fall.
    Vi har inte gasspis utan det här var lite input kring den keramiska beläggningen. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s