Vägen till vårt nya kök – del 7

I det nya köket kommer vi ha en köksö istället för matbord. Vid köksön räknar vi med att kunna äta frukost och annat enkelt och i vardagsrummet har vi ett stort matbord där vi kan samla både familj och vänner. Vi kommer även ha en bardiskt mellan köket och vardagsrummet så en del omdisponering av köket kommer det att bli. 

Från början hade jag tänkt mig att ha kylen och frysen på ett helt annat ställe men eftersom det i så fall skulle innebära att köksön inte fick plats fick det bli en annan lösning. Det kommer att bli bra – riktigt bra och kyl och frys hamnar nu i närheten av beredningsområdet (köksön, spisen och bänken). Där kylen och frysen står idag ska vi ta ner väggen och det ser jag verkligen fram emot. Det kommer att bli ett helt annat flyt mellan vardagsrum och kök nu.

  
Vi tar ju hjälp med allt och idag kom offerten på det så nu är det på riktigt. Nu får de gärna börja snart.

Följ den spännande fortsättningen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s