Behöver kanske sänka de egna kraven

Det har ju blivit så att jag ”råkat” anmäla mig till Göteborgsvarvet 2017. Jag vet att det är långt dit och att min löpträning nu bara ska vara att träna på att träna löpning och att den riktiga löpträningen kommer först efter årsskiftet. 

Lillebror coachar och jag följer tacksamt hans råd. Tre pass i veckan med lite olika upplägg. I torsdags var det 30 min i prattempo och jag var hög på endorfinerna länge efter det. Det gick alltså superbra och kändes som att jag kunde sprungit hur långt som helst typ. 

Igår var det ett annat pass. 10 min lugnt, 10 min flåsigt och avsluta med 5 min lugnt. Det gick åt fanders. Egentligen borde jag varit inställd på det eftersom jag hade magknip och länge funderade på att skjuta upp det helt. Nu gjorde jag inte det utan tog mig i alla fall ut. 25 min är bättre än inget så det är jag i alla fall nöjd med. Dessutom gick det magonda över. 


På måndag är det ny chans. Då blir det nog ett 20-minuterspass med TRX-band efteråt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s