Redan onsdag?

Dagarna bara rullar på och snart är det semester ju. Vart tog tiden vägen? Det var ju nyss jul.

Idag var det lite extra roligt på jobbet. Jag och en kollega spelade in en film. Vi får väl se hur det blir men i tanken är det en grymt kul idé. Allt filmades med mobilkamera så vi pratar inte någon jätteproduktion direkt men kul var det.

Onsdag betyder ju även yoga. Något som jag verkligen gillar. Och behöver faktiskt. Det är bara att inse. I september åker jag till och med på yoga-resa. En hel vecka och massa yoga i en underbar miljö. Det känns superlyxigt men ändå lite konstigt att unna sig själv det.

Dagens pass var riktigt bra. Och ja, vi tränade även på huvudstående. Jag var lite bekymrad för just det och hade bett yogaläraren att hjälpa mig om jag skulle tappa balansen. Vill ju liksom inte dra på mig ytterligare ett ryggskott nu när jag känner mig återställd.

Balansen funkade och jag ramlade inte. Det kändes till och ned så bra att jag kanske vågar återuppta min träning på att stå på händer igen. Nästa vecka får det bli.

Nu – sista avsnittet av Modus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s