Men du ser ju så fräsch ut?!

Det får jag ofta höra och det är ju kul. Har alltid varit fåfäng så visst var det en oro hos mig efter stroken att jag skulle förfalla helt. Som tur var slog sig inte stroken på mitt utseende även om vänster sida av ansiktet hängde ett tag.

Varje dag försöker jag ta på mig kläder jag känner mig fin i, sminka mig och fixa håret. Kanske ett halsband också:-)

Att återigen kunna använda vänster hand för att knäppa jeansen var en viktig milstolpe, och i veckan lyckades jag stoppa ner tröjan i jeansen. Något man kanske tar som självklart men som inte varit det för mig på några år. Använder numera vänster hand varje dag och den kommer sig mer och mer. Måste koppla på tålamodet igen bara.

Corona har verkligen inte kommit lägligt och gör dagarna ännu tråkigare – men så är det för alla.

Försöker ändå träffa folk – utomhus. Funkar finfint att grilla lunch vid en sjö istället för att laga den inomhus hemma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s