Återhämtmingsdag

Jag var helt klart lite lätt suddig(läs trött) när vi vaknade idag. Och då hade jag ändå gått och lagt mig tidigt och också sovit gott

Vi bestämde oss för att slappa vid poolen hela dagen och så blev det. Det var lite molnigt när vi vaknade men det ordnade till sig redan under förmiddagen.

Vi varvade sol och bad under förmiddagen och maken läste medan jag lyssnade på ljudbok. Just det. Vi lekte lite med kameran som tål vatten och maken fick till en kul bild även om vi inte riktigt fattar den

Efter lunch vilafe maken på rummet medan jag laddade ner sveriges radios app för att kunna lyssna på kvartsfinalen i hockey vm. Det gick ju som det gick med den matchen …..

Vi håller i rutinerna vi skapade här sist och lämnade poolen runt fem för dusch och påklädning till middagen. Ny klänning för kvällen ( köpt förra året) och skor med klack vilket är en utmaning med min svaga vänstra fot.

Även ikväll blir det tidig sänggång så vi orkar med morgondagen. Planen är Puerto Mogán och om jag har koll är det marknad där. Men dit åker vi efter lunch så vi får en stund vid poolen på förmiddagen. Om vi har det bra?

Gissa!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s