Sista dagen

Vi hade bestämt oss för att göra ingenting den sista dagen här på Kanarieöarna så vi solade och badade hela dagen. Jag hade lyckats hålla mig från träning ända till igår eftermiddag. Då var det ett cirkelpass med vikter i poolen och jag kunde inte hålla mig. Trettio minuter med härlig rörelse gjorde kroppen glad.

Sista kvällen och en sista klänning så klart

Kanske att man skulle hålla i den vanan när vi kommer hem?

Idag flyger vi hem till regn och rusk men jag ser i prognosen att det blir bättre redan till helgen.

Tänker redan att en vecka här i maj kan få bli en återkommande vana.

En reaktion till “Sista dagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s