Lite lyx i vardagen

Maken överraskade idag med att boka in oss på SAS Radisson i Göteborg nästa fredag. I julklapp fick han två biljetter till en konsert/middag med Stefan Andersson i Kronhuset den 16 januari och nu blir det alltså en hotellnatt i Göteborg också. Vilken lyx!

Extra roligt är att våra vänner A och N också ska med och också sover kvar. Jag ser verkligen fram emot en mycket trevlig fredag och lördag. För förrutom arrangemanget ska vi nog hinna med lite shopping i stan under lördag förmiddag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s