Balans i tillvaron

Balans kan vara så många olika saker. Det kan handla om att ha en jämn fördelning mellan jobb och familj, om att träna lagom mycket, att pröva nya saker, att utmana sig själv eller att kunna bara vara. Viktigt är ju också att vara trygg i sig själv – i det man gör – för att man ska ha en balans i tillvaron.

Balans kan också vara att stå på ett ben samtidigt som man ska vrida huvudet från sida till sida, eller hitta balansen sittande på golvet utan att ha stöd av fötter eller händer. Det kan också vara att frysa en rörelse mitt i utan att tippa över.

Det bästa är att man kan öva upp balans och faktiskt bli bättre. Både balansen i vardagen och att balansera. Men du måste bestämma dig för att du vill öva upp förmågan. Det tror jag att många av oss behöver träna på!

Så ikväll – stå på ett ben medan du borstar tänderna, imorgonbitti står du på det andra. Och – lägg till en god vana – gärna den här veckan.

Annonser

3 reaktioner till “Balans i tillvaron

  1. Tar sig en stund för sig själv, andas med sig själv och släpper alla tankar. Sedan känner man efter. Jag skall göra en mindfullness övning med dig en dag så skall du få se vad som händer:)

    Kram L

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s