Idag anföll den mig

Tröttheten. Tydligen är jag inte ung nog att klara två sena nätter på raken. Jag undrar var gränsen går?

Men jag gick faktiskt och lade mig tidigt igår och släckte strax före 22. Dessutom lyckades jag somna rätt snabbt. Något jag blev varse när mellandottern gav upp ett vrål från övervåningen:

Rufus äter upp Tjatte!

Då var klockan 22.34!

Det som hade hänt var att Rufus III (en mal som bor i mellandotterns akvarium) helt plötsligt knuffade något framför sig – Tjatte (en annan fisk) som nu var stendöd! Troligtvis städade bara Rufus, precis som han brukar göra, och tyckte väl att det inte skulle ligga en död fisk och skräpa. Alltså puttade han Tjatte åt sidan och det var det mellandottern såg.

Samtidigt som jag försökte somna om igen blev det alltså begravning i badrummet på övervåningen… När jag lyckades somna om igen? Vid halv två!

RIP Tjatte

2 reaktioner till “Idag anföll den mig

  1. …kan ju tilläggas att Ni ju enkelt borde kunna gissa vem det var som knuffades ur sängen med orden….mellandottern är i chock, hon storgråter! Gå upp!! Nä sa jag, hon skrattar! NEJ hon är jätteledsen GÅ NU!… Jag gick upp, gissa en enda gång vem som garvade läppen av sig däruppe…. Jo….mellandottern!
    Tur man är både listig och stark…och en förstående make…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s