Förväntan

Hela huset yr av kläder, hårsprej och ”men du – den hade jag tänkt ha”. Vi håller på och gör oss iordning. 4 tjejer ska göra sig fina inför firandet av min farmor som fyller 90. Och så fina vi blir sen…även om det just nu är lite rörigt.

Det ska bli väldigt roligt att få fira henne ikväll. 90 år och still going strong.

En stor del av släkten kommer och det lär bli en intressant middag. Det brukar det bli när vi samlas. Vi får se om det är något som går att återge i skrift sen – jag kan inte lova något.

Och så var det det här med Earth Hour. Bäst att se till att alla lampor är släkta när vi åker för jag tror inte att vi är hemma tills dess. Nu ska jag bara lista ut hur man släcker ytterbelysningen, den är helautomatisk och tänds när det blir mörkt. Nu vill jag koppla från den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s