Kvar på Rörö idag


Vi blev kvar på Rörö idag.För sex år sedan opererades yngsta dottern för ett hjärtfel. Tyvärr verkar det som om det kommit tillbaka igen och jag fick därför ta mig in till Östra med henne idag för att hämta en EKG-apparat som ska kunna registrera när hon får sin hjärtrusning.

Själva resan in till Östra från Rörö tog tid! Tack och lov fick jag låna en bil av en vän i Hjuvik så därifrån slapp vi åka kollektivt. Trots det tog resan lååång tid. Vi lämnade Röra vid kvart i tio och var tillbaka igen vid halv fem.

När vi kommit tillbaka letade jag efter båten utan att hitta den. Det visade sig att ankaret hade släppt och då hade maken och kompisen på Alinde bestämt sig för att flytta den och även Alinde. Det visade sig vara ett lyckokast. Strax efter det kom världen åskby med vindar upp till 16 m/s och precis hur mycket regn som helst. Då passade vi på att mysa i grannbåten.

När åskan släppt greppet blev det jättegott väder och vi badade i det 22-gradiga vattnet. Sen blev det spagetti och köttfärssås på bryggan innan vi tog oss tillbaka in i båtarna igen. Värmen har definitvit försunnit nu.

Imorgon går vi och kompisbåten Alinde åt olika håll. Vi hade tänkt följa med dem till Danmark men har av olika anledningar bestämt oss för att hålla oss kvar i Sverige. Möjligen blir det Skärhamn eller Gullholmen. Vi får se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s