Keeping my fingers crossed

Fick veta att lillasyster i England kommer till Sverige om ett par veckor. Med sig har hon sin dotter. Jag hoppas verkligen att det går att få till att vis ses men den helgen de kommer är vi i Stockholm…

Fick en snilleblixt! De ska landa på Säve strax före kl 16 på torsdagen så jag hoppas nu att de kan komma och äta hos oss innan de åker vidare. Då får vi både en chans att ses och mamma och pappa behöver inte tänka på att laga mat den dagen. Två flugor i en smäll skulle man kunna säga.

Hoppas det går att få till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s