Sicket väder…

Vädret var väl sådär lagom kul imorse. Det tokblåste och duggregnade, på tvären.

Under förmiddagen klarnade det upp och kollegan som hade tagit gummistövlar sade lite i förbifarten att

Det var väl tur att jag tog gummistövlar idag så att det blev fint väder

Och faktiskt, solen fanns där när jag åkte iväg på lunch. När jag kom tillbaka till jobbet mötte jag en kollega och vi pratade om just vädret och kommenterade då att det var skönt att det inte regnade nu när det blåste så. När jag kom tillbaka till min plats tyckte jag att det lät konstigt och tittade ut. Då vräkte regnet ner. Bara sådär. Det kändes faktsikt som att det kom utan förvarning.

Sen kom smällen! En åsksmäll och inget mer. Efter det dröjde det kanske en halvtimme så sken solen igen.

Aprilväder i november?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s