Skrynkliga kläder – me like!

Jag måste säga att jag gillar modet just nu. Det jag gillar allra mest är nog att det ska vara skrynkligt. Det gör tvättningen av kläderna så mycket enklare. Bara att snurra ihop plaggen så att det torkar skrynkliga. När de är nästan torra hänger jag upp dem på en galge. Hur smidigt som helt.

Mina favoritkläder just nu kommer lite lustigt nog från Danmark. Det finns en hel del roliga märken därifrån. De jag gillar lite extra just nu är framförallt Signal, Cream och Culture. Bäst av allt är att de finns här i Stenungsund.

4 reaktioner till “Skrynkliga kläder – me like!

  1. Hej! Finns även ett fint märke som heter Street One som de säljer på Cassels i Borås. Favoriten just nu är olivgrön, lagerpålager med lite fina volanger längst ner. Ingen strykning här inte – skrynklorna sitter kvar fint efter tvätten och det är bara att dra på sig. Me like! Alot… 🙂 Petra

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s