Då har jag ett hål i mitt tak igen

En byggfirma har varit här och inspekterat och dokumenterat skadan. Nu återstår att se vad som orsakat den, vad som ska göras, vilka kostnader försäkringsbolaget tar och hur stort hålet blir i vår plånbok. Det jag vet är att hela badrummet uppe behöver rivas ut. Tur att vi har ett till nere och tur att vi bara bor tre här nu.

Men – nu har jag bestämt mig för att se det som en möjlighet och inte ett problem. Möjligheten består i färg- och materialval och annat kul som man skulle kunna göra. Drömma kostar ju som bekant inget. Det är först när det är dags att verkställa som det blir lite dyrare. Å andra sidan brukar det bli riktigt bra även efter att man dragit ner på ambitionsnivån och fått en mer rimlig kostnadsbild på sin dröm.

Följ den spännande fortsättningen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s