Flyger och far

Fick tips om att jag kunde gå in i Malmö Aviations VIP-lounge i inrikeshallen så där sitter jag nu. Trodde nog att jag skulle ha ännu mer tid tillgodo men först ösregn på motorvägen mellan Stenungsund och Kungälv och sedan köer genom Göteborg åt upp tiden. Det var nog ändå rätt skönt att inte behöva sitta här allt för länge även om kaffet, frukten och fikabrödet är gratis.

Jag har inga problem med att flyga men den här gången är jag lite nervös. Lite nervös för att trumhinnor och bihålor ska tokvärka vid start och landning. Visst har jag preppat med nässpray och tuggummi är också inhandlat. Hoppas, hoppas att det går bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s