Planering pågår

Imorgon lägger vi loss igen. Planen var att gå till Skagen med det ser ut att kunna bli lite väl stökigt på hemvägen och med juniorgastar ombord är det kanske lite onödigt. Juniorgastarna tar med sig sin föräldrar också (det är de som har kompisbåten Alinde) så att de får komma ut på havet igen. De seglade runt sin båt till Stockholm i somras och deras båt står redan på land där så för dem tog båtsäsongen slut när deras semester var över. Vi tänker nog försöka komma ut under några ytterligare helger och de får gärna följa med. Vi har ju liksom plats i båten.

Planen, som den ser ut just nu, är att ikväll flytta båten från Almösund till Rönnäng. Det blir männen som gör detta, eventuellt tillsammans med Sintra. Väldigt genusstyrt åker sedan vi kvinnor och handlar så att båten är redo för avfärd direkt efter jobbet imorgon. Då styr vi söderut och hamnar troligtvis någonstans runt Björkö/Öckerö. På lördagen siktar vi sedan på att segla till Marstrand och hoppas då att det är bartömning på krogarna där. Nöjda med helgen slörar vi sedan Hakefjorden upp under söndagen.

Kan det blir bättre?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s