En bra början på helgen

Lite logistik var det. Båten låg i Rönnäng och på söndag skulle vi lägga till i hemmahamnen. Fyra bilar involverades och det slutade med två i Rönnäng och två i Almösund.

Vid halv sex kom vi iväg. Äntligen var vi på sjön igen. Den här helgen tillsammans med goa vännerna och deras tvillinggrabbar. De som just nu har båten på land i Stockholm… Siktet var inställt på Björkö även om det surrades en del om Marstrand när vi passerade. Varför gå förbi när vi skulle dit imorgon? Jag lät mackan tysta mun och plötsligt var vi i Albrektsunds kanal 🙂

20110903-000104.jpg

Vi klarade oss från regn även om det såg hotfullt ut ett tag. Vi såg till och med spetsen av en tromb sänka sig mot vattnet innan den löstes upp igen. Det var ändå härligt att vara utomhus och på sjön igen.

20110903-000305.jpg

Framme på Björkö dukades räkor och annat gott fram. Det blev en mycket trevlig kväll som faktiskt avslutades med ett dopp i havet. Vem som stod för det vet jag. Nu har vi krupit ner i kojerna och det smattrar lite lätt mot rufftaket. Vi kommer definitivt att sova gott.

20110903-000559.jpg

Imorgon, då går vi till Marstrand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s